Om pil.dk

pil.dk er en dansk virksomhed med fuld fokus på Internet.

Vi har i forskellige sammenhænge beskæftiget os professionelt med Internet siden 1993.

I dag er vi en af erhvervslivets foretrukne leverandører til krævende hostingopgaver baseret på UNIX og open source. Alle medarbejdere har selv erfaring med at bygge komplicerede IT-systemer, som fordrer specielle driftskompetencer.

Vi kombinerer vores viden om krævende drift og hosting med et datacenter, hvor der satses strategisk på høj ydelse og sikkerhed.

Fokus er godt har vi lært. Det kan derfor hænde, at vi siger "nej tak" til opgaver. Vi ønsker ikke at sige "ja tak" til opgaver vi ikke er specialister i. Vi peger så hellere på nogen af vores konkolleger i branchen.

Det vi siger vi ved noget om - ja det tør vi godt fastholde at vi ved noget om og har stor erfaring med.

Vi har stor erfaring med drift af forskellige open source applikationer, og software der bruges af kunderne i forretningskritiske løsninger som databasestyring, højt belastede webløsninger og forretningssoftware.

Teknisk support på løsninger

Vi prioriterer service, stabilitet og effektiv support meget højt. Supportteamet er nøje sammensat, hvilket sikrer den kvalitet, som vi i al beskedenhed er kendte for.

pil.dk tilbyder således i dag avancerede hostingfaciliteter med garanti for optimal drifts- og datasikkerhed for virksomhedens IT-systemer. Her tilbyder vi fra mere almindelige webhoteller til Facility Management af kritiske applikationer samt det højeste niveau af SLA (Service Level Agreement).

Vores setup og løsninger giver kunden den fornødne sikkerhed uden at gå på kompromis med handlefriheden.

Teknologien er ikke noget vi lader os styre af - det er blot noget vi har styr på.

Kort sagt

Ingen Internethosting-opgaver er hverken for store eller små til at vi kan løse dem på professionel vis. Big enough to know - small enough to care.

Tag evt. et kig på vores referenceliste og bliv overbevist om, at vi kan løfte opgaver for alle typer af virksomheder - lige fra landets største og mest krævende af slagsen til helt små virksomheder med knap så eksotiske behov.

Tag en snak med os