Open source

Vi kommer ikke udenom at teknologi spiller en stor rolle hos pil.dk. Der er megen "religion" omkring teknologi, og uanset hvilken problemstilling man som kunde står med er det sikkert, at det kan løses på et hav af forskellige måder og baseret på vidt forskellige teknologier.

Og hvad værre er - man kan få "eksperter" til at udtale sig positivt om alle modeller og teknolgier. Det tenderer til tider ren "religionskrig". Vi deltager ikke i religionskrige, men melder rent ud hvad vi står for.

Vi baserer alle vores produkter på opensource. Vores driftsmiljø er 100% homogent baseret på eet og kun eet operativsystem; FreeBSD.

Det er typisk ligegyldigt for kunden hvilket operativsystem vi som leverandør anvender. Det centrale i dette er at vi er så homogene - vores viden om dette ene operativsystem stikker virkelig dybt - vi har ganske bevidst fravalgt at sprede vores viden over alle mulige (ganske glimrende) alternativer.

Når vi kommer på banen er det ofte som problemknuser, og så nytter det ikke kun at besidde overfladisk viden.

Nøglebegreberne for os som leverandør af oppetidskritiske systemer vil altid være:

  • Driftssikkert
  • Skalérbart
  • Høj sikkerhed

Teknologidrevne med forretningsforståelse

Det lyder som en selvmodsigelse, men ikke desto mindre er det det vi påberåber os at være.

Hovedparten af de ansatte i pil.dk er i bund og grund "nørder" som elsker teknologi og tekniske udfordringer. Forretningsforståelsen kommer ind qua mange års erfaring og søsætning af mange tusinde løsninger. Vi er 100% dedikerede til de teknologier vi siger vi ved noget om. Der er masser af ting vi ikke giver os i kast med, endsige tør sige noget klogt om. Men det vi siger vi kan - ja det kan I roligt stole på at vi kan - helt til bunds.

Åbne standarder

Vi går op i at overholde åbne standarder. Vel i bund og grund en afledt effekt at være baseret på Open Source, men ikke desto mindre væsentligt når man skal binde IT-systemer sammen på.

Leverandøruafhængige produkter

I og med at vores produkter er baseret på open source og åbne standarder er løsninger placeret hos os i princippet altid leverandøruafhængige. Det sikrer, at man som kunde ikke er bundet til os i tid og evighed. Vi binder ikke vores kunder - hverken kontraktligt eller teknisk.

Klar licenspolitik

Vores licenspolitik er ganske klar - der er ingen licensomkostninger. Hverken for os som leverandør eller jer som kunde. Vi opererer ikke med skjulte licencer og afgifter på nogen vis.

Vi ser frem til at hjælpe dig.

Tag en snak med os